Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A beagle jó hatással van a gyerekekre..

2012.08.16

 

Beagle

A beagle jó hatással van a gyerekekre..
Bár eredetileg vadászkutya, sohasem agresszív, inkább játékos és végtelenül nyitott.Hatalmas energiával rendelkezik, ezért csak a 4-5 éves, vagy annál idősebb gyerekek mellé ajánlott. 

Oda van a labdás játékokért, nagyon szeret apportírozni, botokat visszahozni.
Mozgékony, vagy ellenkezőleg, lustácska gyerekek mellé való, mindig leköti őket. 2 hónapos korától következetes, rendszeres oktatásra van szüksége ahhoz, hogy jól nevelt, fegyelmezett kutya váljon belőle.

A 
beagle intenzíven vedlik, ezért célszerű inkább kertes házban tartani.
A beagle sokat ugat, ezért sem ajánlott olyan családoknak, ahol a baba még egészen kicsi. Viszont egy nagyobbacska gyerek mellett a beagle felveszi a védőangyal és a fáradhatatlan játszótárs szerepét.


Egyik legjobb családi kutya..

Egy imádnivaló családi kutya. Igen népszerűvé vált szelíd természetének és szeretetteljes karakterének köszönhetően. A beagle különleges és szoros kötődést alakít ki az egész családdal. Gyönyörű állat, vicces lelógó fülekkel, intelligens sötét szemekkel.


Nem nehéz beleszeretni! Fontos a jó nevelés és idomítás, hogy temperamentumát és vidám természetét jó célokra használja, ne váljon csintalanná, pimasszá. Jól kijön más háziállatokkal is, a gyerekeket egyenesen imádja (szeret játszani!).

forrás: www.beagle-club.eoldal.hu