Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

IRD IDE KÉRDÉSEDET ÉS MEGPRÓBÁLUNK RÁ VÁLASZOLNI. DE HA MÁS IR IDE ÉS TE TUTOD A VÁLASZT AKKOR NYUGOTTAN IDE LEIRHATOD

FIGYELEM:
-Leveledre bárki válaszolhat  

Hogy az e-mailbe küldött levelekre milyen szabályok vonatkoznak , megnézheted a honlapszabályzatban.

 

 

 

 

 

TESSÉK A HOZZÁSZÓLÁSOK MENÜT IS HASZNÁLNI  

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nagyhalász

(arsenal, 2011.05.19 15:22)

Sziasztok van egy 4 honapos,kiskutyánk nem nagyon eszik ,csak mindent elás,nem tudjátok mi lehet a gond ?

Re: dunaszerdahely

(erzsikeee, 2011.05.19 14:16)

Szia!
Nekünk panellben van, miben segíthetek?

dunaszerdahely

(erika, 2011.05.05 23:05)

Azt szeretnem megkerdezni , hogy volt-e valakinek mar panelhazban Beagle kutya??mert egyenlore rettentoen rosszul viselkedik es nem tudunk vele birni.kerem hozzaszolasukat jelezzek vissza.Koszonom

Re: dunaszerdahely

(erzsikeee, 2011.05.19 14:16)

Szia!
Nekünk panellben van, miben segíthetek?

kicsibetty@gmail.com

(Betty, 2011.04.25 10:29)

Sziasztok. nekünk egy 6 hónapos kislány Beagle van.Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan tudom szobatisztaságra nevelni, és egy nap hányszor adjak neki enni (most 2x kap naponta és napközben is leesik ez az.) a harmadik kérdésem hogy hogyan tudnám póráz nélküli sétáltatáshoz szoktatni.

Szuka kutya

(Rita, 2011.04.17 21:12)

1 év 2 hónapos beagle kan kutyámnak keresek 7 hónapostól 1.5 éves korig párt pest megyében. Ha tud valaki várom a jelentkezését. beresrita20@citromail.hu

jackkrikri@freemail.hu

(Sal33, 2011.04.08 19:13)

Helló

Segítséget szeretnék kérni. A Beag lem 5 éves és nagyon agresszív más fiú kutyákkal. Mit tegyek hogy ne harcoljon menden kutyával ?

Szuka beagle krestetik

(Rita, 2011.03.11 14:00)

Sziasztok! Egy éves beagle kan kutyusomnak szeretnék párt találni ha esetleg valakinek van eladó vagy tud eladó szuka beagle kutyust max, két éves várom a visszajelzését.

beresrita@citromail.hu

Petrának ( egy clubtagtól)

(iwiwes BEAGLE (Mert mindenünk a Beagle), 2011.03.01 16:11)

Te is furcsa egy "szerzet" vagy ! Ritka rendes ember ! Mindenki kiebrudalja az ebet,Te meg be ! Hagyd nyitva kicsit az ajtót és ne erőltesd,hogy bemenjen. Sokat be-
szélgess,zörögj belülről. A kiváncsiság beviszi ,mert Ő
aztán kiváncsi eb ! Sok sikert és jól választottál !!!!!!!!
Szia : Éva

Csorna

(Petra, 2011.02.26 09:44)

Sziasztok!

Hogyan tudnám becsábítani a házba a kutyát? Az első két lépcsőfokot már megtette, de tovább nem mer menni. Annyira már bízik bennem, hogy feljöjjön velem, de megmakacsolja magát és megtorpan a lépcsőn, mert az előző gazdája kinti létre szoktatta...Hogyan hozzam be? Csalogassam be kajával?
Köszi előre is a választ.

Petra

1042, Budapest

(Babits Adrienn, 2011.02.23 18:32)

Szia Petra!
Szerintem mindenképpen engedjétek be a lakásba és próbáljátok meg szobatisztaságra szoktatni. Biztos lesznek balesetek, de ez kibírható. Ha beengeditek biztos jobb kedve lesz :)
Az is javíthat a helyzeten ha napi legalább 3x leviszitek 1/2- 3/4 órát sétálni, sőt ez minden kutyusnak kell akkor is ha nem bánatos!!! :) Akkor legalább más kutyákkal is találkozik, játszik majd!
Én is társasházban lakom, és 10 évig volt biglim akit sajnos el kellett altatni, ugyan Ő 7 hetes korától velünk volt és lakásban volt, csak néha mentünk le a kertbe meg amíg nem lehetett utcára vinni, de nekünk nagyon bevált a napi háromszori séta és persze a sok játék (ja és az ágyban alvást se felejtsük el! :) :) )!!!
Sok sikert remélem sikerül felvidítani Zizit!

Csorna

(Petra, 2011.02.22 17:07)

Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok :) Tegnap fogadtunk be egy 3 éves nőstény beagle-t, aki a Zizi névre hallgat. Az a helyzet, hogy társasházban lakunk, így kb. akkora a kertünk, mint másoknál a fürdőszoba. Nagyon unatkozik szegény, bánatos arcot vág állandóan :/ Ma vittük el sétálni, egy óráig jártuk a várost. Semmi gond nem volt vele, de bánatos lett, mikor vissza kellett mennie arra a kicsi, körbekerített helyre :( A kaput szokta kaparni, és van olyan, hogy csak áll egy helyben, miközben szomorúan bámulja a kijáratot. Biztos hiányzik neki a másik két kutya, akikkel felnőtt, tudom, ezt nem tudjuk pótolni, de több kutyát nem tudunk vállalni..
Étvágya van, már az első alkalommal rákapott az ételre :)
Az lenne a kérdésem, hogy mit csináljunk a bánatossága ellen? Hosszabb ideig sétáltassuk? Vagy engedjük be a házba, és legyen köztünk? Csak az a baj, hogy nem igazán szobatiszta, bár sétáltatásnál is csak a fűre piszkít, a járdára rá se néz. Jó lenne egy kicsit felvidítani. Kérlek, segítsetek.
Előre is köszönöm a választ. :)

Petra.

eszkulcs@freemail.hu

(Kulcsár Eszter, 2011.02.22 16:52)

Sziasztok!

Van két fajtiszta beagle kutyám, és a szuka 1 hete szült. Négy kis kutya maradt meg, de három tiszta fehér és azt nem tudjuk, hogy vajon kifognak-e foltosodni, viszont egy trikolor színekben született. Kérem aki tud segíteni az segítsen.

bigi

(fufi, 2011.01.25 14:11)

Szervusz!
Ebben a kérdésben nem kell szétválasztani a beaglet és az átlagos kutyákat.
Egy sima kutya mellé is lehet macskát tartani , ebben nem külömbözik a beaglektől.
de elején figyelj oda , hogy reagálnak egymásra.

...

(bigi, 2011.01.21 12:30)

szia! azt szeretném megkérdezni hogy: szeretnék egy biglit és van egy cicám aki 2011 áprilisban lesz 1 éves.. és bigli mellé lehet cicát tartani??

kérdés (adamm1018@...) V.Á.L.A.S.Z.

(VEZETŐ, 2011.01.10 18:27)

A kutyák 7 hetes korukban még nagyon picik. Még mivel pénteken kapott új otthont ezért a helyével még meg kell barátkoznia. A reszketés nem feltétlenül a fázást jelentheti , jelentheti azt is , hogy még kicsit fél . Figyelj oda , hogy meleg helyen tartsd a kis beaglet amíg nem lesz melegebb idő. A kis kedvenc első pár napokban pár hetekben nem érzi , hogy biztonságban lenne ezért nyüszít , kapar stb... . Ilyenkor nagyon sok törődést igényel , hogy megtudja , hogy gazdái biztonságot és szeretetet adnak neki.
Remélem hamar rájön , hogy egy nagyon jó családhoz került :)

kérdés

(adamm1018@hotmail.com, 2011.01.10 16:23)

Sziasztok
Pénteken hoztuk haza a 7 hetes kutyust. nemtudom velünk van-e a gond vagy minden Beagle ilyen? Udvaron fog lakni de mivel még nagyon kicsi éjszakákat a garázsban töltené. Édesanyám észrevette hogy néha reszket a kutya amikor lefekszik aludni így az éjjelt az előszobában a radiátor előtt tölti. Ha felkel éjjel nyüszít és kapar, amíg valaki le nem megy hozzá. Aki lemegy az ölébe veszi és el altatja a kutyát. Attól félek hozzá fog szokni ehhez és másképp nemlesz hajlandó aludni.

A másik probléma az hogy napközben is folyamatosan nyüszít a garázsban. Ez nemtudom mennyi idő múlva fog elmúlni, és aztsem tudom hogyan kezeljük ezt a problémát.
Előre is köszi

Cegléd (Eszter) V.Á.L.A.S.Z.

(VEZETŐ, 2011.01.04 16:27)

Szia Eszter!
A Beagle imádja a gyerekeket ezért téged úgy tekint mint játszótársat.
a kis beaglek általában egy éves korúkig játszanak a gazdájukkal úgy , hogy kisebb sebeket ejthetnek néha (pl.: karmol , játékosan harap) ezt 1 éves kora után kinövi. A beagle gazdák többsége azt a választ adta , hogy a gyerekeket jobban szereti a kutya és így nem fogja fel komolynak a "parancsait". Ha már kicsivel nagyobb lesz a kutyus és nem lesz annyira izgő-mozgó, akkor majd meglátod , hogy szót fog fogadni , de ehhez persze sokat kell vele foglakozni és határozottnak kell vele lenni .
Az ilyen kis beagleket ilyen hideg időben a lakásban kell tartani , de olyan helyen , ahol szobahőmérsékletű vagy ahhoz hasonló a levegő, és ha a konyhába tartod akkor a kutyus alá tegyél meleg pokrócot , vagy puha , meleg kosarat. A levegő hőmérséklete legyen 18°C vagy annál magasabb.
Így semmi baja nem lesz a kis beaglenek.
Jó tanítgatást!

Cegléd

(Eszter, 2011.01.03 20:36)

Sziasztok!

Most vettünk egy kis Beagle-t, és tündéri, imádjuk mindannyian, és azt hiszem, hogy elég következetesen is nevelgetjük (már 2 hete):), de félek, hogy rám nem fog hallgatni ,mert mindig másoknak kell megvédeniük tőle, hogy ne ugráljon rám ,meg ne rágja a nadrágom szárát. Határozatlan lehetek vele? Vagy miért csak engem bánt? Pedig én is rákiálltok ,meg rászólok ha kell. Éles kis karmaival folyton összekarmol, ezzel mi a teendő? És még egy nagyon fontos kérdés: Tarthatjuk-e fűtetlen, de fagymentes helyen? Eddig a konyhában volt, de folyton láb alatt van, sajnos szó szerint, és félek, hogy valami baja lesz. Kell-e neki infralámpa még 2 hónaposan?

Ady 42 (Dorka) V.Á.L.A.S.Z

(VEZETŐ, 2010.12.25 11:05)

Szia Dorka!
A legjobb ajándékot kaptad amit csak egy beagle szerető kaphat.
Gratulálok hozzá.
Jó gazdája vagy a leírásod alapján.
Nevelni a beaglet könnyű , de néha megmakacsolja magát.
A szökéssel kapcsolatban néhány beagle hajlamos a szökésekre ezek ilyen "kalandozó " beaglek. De sok beagle még egyszer sem szökött el otthonából. Azok a gazdák arra következtettek , hogy jól érzi magát otthonában és nem gondolkozik azon milyen lehet a nagy világ. a kutyán is múlik , hogy szökjön vagy ne. Több infót megtalálsz ezen a honlapon . Jó olvasgatást és jó beagle tanítást :)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Következő »